over ons

41 jaar ervaring in de bewakingswereld

Onze mensen zijn getrainde vakmensen met een groot inlevingsvermogen, die weten wanneer ze discreet op de achtergrond moeten blijven en wanneer ze op de voorgrond moeten treden. U kan rekenen op onze ervaring. Reeds 41 jaar staan we onze klanten bij.

Wij benadrukken dan ook altijd en overal onze respectvolle menselijke aanpak. Onze security-agenten reageren steeds zo concreet mogelijk. Altijd vriendelijk en beleefd, maar alert en kordaat waar nodig. Kortom, Top Sec Security tracht de problemen op te lossen nog voor ze er zijn.

Wij zorgen steeds voor de juiste persoon op de juiste plaats.  Uw evenement, residentie en bedrijf is bij ons dan ook in veilige handen.

 

De tewerkstelling van onze medewerkers is aan strenge voorwaarden verbonden, zo gebeuren er screeningen, moeten ze voldoen aan opleidingsvoorwaarden en zijn er strikte kwaliteitsnormen en minimumvereisten vastgelegd.

Hebt u waakzame en hulpzame bewakingsagenten nodig met oog voor uw klanten? Op de service van Top Sec Security kan u vertrouwen.

top-sec diensten

Statische bewaking

Een Top-Sec bewakingsagent als avond- en nachtreceptionist in uw bedrijf, hotel of ziekenhuis garandeert u zekerheid. Naast bedrijven, beurzen, appartementsblokken kunnen bijvoorbeeld ook VIP-tenten bewaakt worden.

Interventie na alarm

U wil uw winkel, bedrijf, residentie beschermen met een alarm. Een goed idee. Wij zorgen voor de interventie en controle als het alarm gaat. We komen ter plaatse en interpreteren wat er aan de hand is. Gaat het om vals alarm of is er een poging tot indringing geweest? Kordaat maar veilig treden we op zodat u ten allen tijde gerust kan zijn. Interventie kan met of zonder sleutel.

Persoonscontrole

Een muziekfestival, galabal, bedrijfsfeest, sportmanifestatie… geen evenement is ons te groot, of het nu een optreden in het Sportpaleis is of een lokaal optreden; we zorgen steeds voor de juiste mensen.

We staan er voor u en coördineren de veiligheid van a tot z.

Hondenbewaking

Top-Sec beschikt voor al deze taken over de nodige vergunningen als bewakingsonderneming. Deze vergunningen worden afgeleverd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Ons erkenningsnummer is FOD BZ 16.1112.08.

U kan ook rekenen op onze jarenlange ervaring in de bewakingssector.

kom langs voor een koffie

Lavendelweg 9, 2200 Herentals

+32 (0)472 53 25 14

info@top-sec.be

Uw evenement veilig organiseren met professionele en gemotiveerde agenten?